Wie is HeadFirst Group?

Wij zetten ‘verbinden’ centraal in alles wat we doen, drijven onszelf ertoe elke dag te leren én zetten onze klanten – zowel opdrachtgevers, leveranciers, zp’ers als collega's - altijd voorop. Dit doen wij met meer dan 450 collega's voor ruim 20.000 professionals die ingezet zijn bij honderden opdrachtgevers in Europa, waarmee we een jaaromzet realiseren van meer dan 2 miljard euro. HeadFirst Group wordt gevormd door een verzameling – grote en kleine – merken die gezamenlijk een unieke combinatie bieden van diensten op het gebied van tijdelijk en vast werk.

Bekijk alle vacatures!
Vacatures hoofddorp

36

Gemiddelde leeftijd

450+

Collega’s

49%

Vrouwelijke collega’s

51%

Mannelijke collega’s

Ons hoofdkantoor in Hoofddorp

Bij ons kan je op één van onze acht locaties werken, vanuit huis, of een andere plek waar jij je fijn voelt. Nu al benieuwd naar het hoofdkantoor waar jij straks aan de slag kunt?

Neem een kijkje achter de schermen

Customer first

HeadFirst Group wordt gevormd door een verzameling van grote en kleine merken waarmee we een combinatie van services bieden aan onze klanten. De tevredenheid van onze klanten – opdrachtgevers, leveranciers en zelfstandig professionals – staat bij ons voorop. Dit streven wij na.

Learn every day

Continu verbeteren is bij ons de norm. We verbeteren onze fouten en leren hiervan. We vinden het belangrijk dat onze mensen zich kunnen blijven ontwikkelen door middel van opleidingen, challenges en inspirerende kennissessies.

Connecting people

Of dit nu is in de sneeuw of zon, aan de lunch-of tafelvoetbaltafel, tijdens het drinken van een kopje koffie met een partner, of online is. Verbinden is ons werk en dit vinden wij extern net zo belangrijk als intern. Iedereen draagt bij aan het succes van de organisatie. Alleen als team bereiken wij de top.

Join the next world of work

Samen met onze collega’s strijden wij voor een transparante en evenwichtige arbeidsmarkt, zonder vooroordelen, waarin organisaties en meer dan 20.000 professionals optimaal met elkaar verbonden zijn. Dit is onze focus voor de komende jaren.

Ontdek onze ambitie

Raisa Herfst | Contractmanager

“De rol van Contractmanager is breed en uitdagend, met veel persoonlijk contact.”

Lees mijn verhaal